Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Sinop

Türkeli̇ Myoda Mi̇krofon Gençlerde

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Türkeli Meslek Yüksekokulu’nda(MYO) öğrenim gören öğrencilerle buluşarak, öğrencilerin sorunlarını, önerilerini ve taleplerini dinledi.

Sinop Üniversitesi Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rıza Bayrak ve Genel Sekreter Şenol Metin, Türkeli Meslek Yüksekokulu’nda “Akademik Kurul Toplantısı”na katıldı ve “Mikrofon Gençlerde” programı kapsamında öğrencilerle buluştu.

Üniversite Yönetimi ziyaretleri kapsamında ilk olarak Türkeli Meslek Yüksekokulu’nun, Akademik Kurul Toplantısı’na katılarak, akademik personeliyle bir araya gelindi. Eğitim-öğretim başta olmak üzere bilimsel faaliyetlerin gözden geçirildiği Akademik Kurul’da, çalışmaların daha verimli olması için öneriler değerlendirildi ve geleceğe yönelik planlamalar yapıldı.

Ardından Rektör Prof. Dr. Şakir Taşdemir, öğrencilerin eğitim öğretim süreci içinde yaşadığı sorunlar varsa bunları yerinde tespit etmek ve çözümler üretmek amacıyla düzenlenen “Mikrofon Gençlerde” programı kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Rektör Taşdemir, öğrenciler tarafından yöneltilen soruları cevaplandırdı. Talep ve önerileri dinledi.

“Mikrofon Gençlerde” programı sonrası öğrencilerle birlikte yemek sırasına giren Rektör Taşdemir, Türkeli Kaymakamı Safa Kahraman, akademik-idari personel ve öğrencilerle oruçlarını açtılar.