Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Karabük

Bayram Öncesi̇ Karabükte Temi̇zli̇k Çalışmaları Hızlandı

Karabük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Karabük’ü “Pırıl Pırıl” yapmak için bayram öncesi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Belediye, sokakların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlıyor. Böylece yol kenarları ve kanallarda biriken çöpler nedeniyle çevreye yayılan koku ve hastalıklarında önüne geçmiş oluyor.

Tertemiz bir Karabük için gece gündüz demeden 7/24 çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, periyodik olarak çöp toplama, mıntıka temizliği, konteynerların etrafına bırakılan çöp ve atıkların kaldırılması, cadde, sokak ve kaldırımların süpürülmesinin yanı sıra yollarda ve kaldırımlarda biriken toz ve çamurlarda basınçlı su ile yıkanıyor. Bu kapsamda şehrin tüm noktalarında temizlik çalışmaları devam etmektedir.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, “Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Şehrimizin temizliği ile ilgili çalışmalarda da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz oldukça titiz bir şekilde çalışmaktalar. Temizlik konusunda duyarlı davranmaya çalışıyoruz. Karabük’ü daha temiz bir il haline getirmeyi hedefliyoruz. Bu anlamda pırıl pırıl bir Karabük için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.