DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMASINI SÜRDÜRDÜĞÜ “AÇIK MUTFAK: YEMEĞİM NASIL PİŞİYOR?” ETKİNLİĞİ İLE ÖĞRENCİLERİN BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMALARINI VE YEDİĞİ YEMEĞİN ÜRETİM ALANINI KONTROL ETMELERİNİ SAĞLIYOR.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, UYGULAMASINI SÜRDÜRDÜĞÜ “AÇIK MUTFAK: YEMEĞİM NASIL PİŞİYOR?” ETKİNLİĞİ İLE ÖĞRENCİLERİN BİLİNÇLİ TÜKETİCİ OLMALARINI VE YEDİĞİ YEMEĞİN ÜRETİM ALANINI KONTROL ETMELERİNİ SAĞLIYOR.