Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Sınavlar Öncesi̇ Zabıtadan Sıkı Deneti̇m

Milyonlarca öğrencinin üniversiteli olabilmek için ter dökeceği YKS öncesinde Zabıta ekipleri sınav merkezlerini yakın bölgelerde bulunan inşaatlarda çalışanlara sessizlik uyarısı yaptı.

Türkiye genelinde milyonlarca öğrenci üniversiteli olabilmek için ter dökecek. Yıllarca üniversiteli olabilmek için çalışan öğrencilerin sınavda konsantrasyonunun bozulmaması içinde de Düzce belediyesine bağlı zabıta ekipleri inşaatlarda “sessiz çalışın veya işleri sınav boyunca durdurun” uyarısı yaptı. Zabıta ekipleri öğrencilerin sınava gireceği merkezlerin yanında ve yakınında bulunan inşaatları denetleyerek çalışmaları inceledi. Ekipler, inşaat işçilerine ve yetkililerine sınavlarda öğrencilerin gürültüden rahatsız olmaması, konsantrasyonlarının bozulmaması için sessizlik çağrısı yaparken, sesli çalışılması halinde cezai işlem uygulayacakları uyarısı da yaptı.

Zabıta ekipleri çalışanlara; “Çocuklarımız sınava girecekler, onların gelecekleri söz konusu. Sesten rahatsız olmamaları için sessiz çalışılması gerekiyor” diyerek hassasiyet çağrısı da yaptılar.