Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Öztürk Mi̇lletveki̇lleri̇ne “Düzceye Gelsene” Dedi̇

DÜZCE(İHA) – AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, TBMM Genel kurulunda söz alarak Düzce’nin turizm atağına geçtiğini duzceyegelsene internet sitesinde ilin güzelliklerinin dijital ortama taşındığını söyledi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın Valilik ve Düzce Belediyesiyle birlikte geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu “Duzceyegelsene” ortak turizm dili TBMM’ne taşındı.

TBMM’de gündem dışı söz alan Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce’nin 25 yılda önemli mesafeler kat ettiğini belirterek “Ülkemizin en genç ve 81. ili olan Düzce’miz geride bıraktığımız 25 yılda çok önemli mesafeler kat etti. Sanayi’den eğitime, turizmden ulaşıma kadar hükümetlerimiz döneminde yapılan yatırımlar ile her sene nüfus artışı yaşarken, jeopolitik konumunun yanı sıra ulaşım imkanları sayesinde doğal güzellikleri ve kültürel mirası gelen misafirlerimiz için göz doldurmaya devam ediyor” dedi.

“Turizm’de atağa geçti”

Öztürk, Düzce’nin tüm güzelliklerine dijital erişim imkanı olduğunu işaret ederek “İstanbul ve Ankara’ya 2 saat mesafede bulunan Düzce’mizde başlatılan ‘Düzce’ye gelsene’ adlı kampanyamız ile özel sektör ve kamu işbirliği sayesinde turizmde atağa geçmiş bulunmaktayız. duzceyegelsene.com uzantısıyla kurulan internet sitesi, ilimizin tüm güzelliklerine dijital erişim imkanı sağlarken, oluşturulan rotalar ile detaylı bir kent hizmetini sunmaktadır. Yemyeşil ormanları, masmavi gölleri, şelaleleri heyecan dolu rafting parkurları, Batı Karadeniz’in Efes’i olan Antik Tiyatromuz ile doğal güzelliklerle dolu güzel ilimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Düzce’de heyecan var ‘Düzce’ye gelsene’ diyor genel kurulu saygıyla selamlıyorum” ifadelerinde bulundu.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın valilik ve belediye ile birlikte geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu “Düzce’ye Gelsene” ortak turizm dili programı markasının isim ve logo haklarına yönelik marka tescili alınmıştı.