Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Öğrenci̇ler Doğayı Ve Sebzeleri̇ Tanıyor

Düzce Belediyesi İştirak Şirketi BelKa İnsan Kaynakları tarafından açılan Gündüz Bakım Evi’nde öğrenim gören minik öğrenciler, kreş bünyesinde oluşturulan hobi bahçesinde hem kendi sebzelerini yetiştirip eğleniyor, hem de çevreyi korumanın önemini öğreniyorlar.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün girişimleriyle Düzce Belediyesi personellerinin çocuklarının güvenli ve rahat ortamda bilinçli zaman geçirebilmeleri için açılan BelKa Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrencilere yönelik eğlenceli ve öğretici her türlü imkan sağlanıyor.

Minik öğrenciler, kreşte çeşitli oyunlarla renkleri, sayıları ve sosyal hayatı öğrenirken, okul yönetimi tarafından oluşturulan hobi bahçesinde ise kendi sebzelerini ekerek hem doğal hayatı öğreniyorlar hem de çevrenin temiz tutulmasının önemi hakkında bilgi sahibi oluyorlar.

Kreş Öğretmeni Nazmiye Betül Ateş, Çevre Haftası etkinliklerinde hobi bahçesinde zaman geçiren minik öğrencilere, doğal ve organik sebzeler hakkında bilgiler vererek eğlenerek öğrenmelerini sağlıyor.