Daha akıllı, kolay ve hızlı bir deneyim mi arıyorsun?

Uygulamayı indirmek için
QR kodu taratın
Tıkla
Hemen indirin
  1. Haberler
  2. Düzce
  3. Düzce Üniversitesi’nde Mutfak Uygulamaları Atölyesi: Balık ve Deniz Ürünleri Temalı Etkinlik Gerçekleşti

Düzce Üniversitesi’nde Mutfak Uygulamaları Atölyesi: Balık ve Deniz Ürünleri Temalı Etkinlik Gerçekleşti

Düzce Üniversitesi'nde "Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması" workshop'u, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından gerçekleştirildi. Etkinlikte, öğrencilere deniz ürünleri mutfağında hijyen, doğru pişirme teknikleri ve sürdürülebilir avcılık konularında bilgiler verildi.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Mutfak Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen, “Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması” workshop etkinliği Turizm Fakültesi Gastronomi Uygulama Mutfağı’nda gerçekleştirildi.

Workshop etkinliğine; Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Kara, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Erkan Taşkıran ve Dr. Öğretim Üyesi Arif Güngör, Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hatice Kavuncuoğlu, Akçakoca Süha Güven Turizm Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri katıldı. Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nden Öğretim Görevlisi Dr. Vedat Kayış rehberliğinde düzenlenen etkinlikte; Akçakoca Turizm Derneği Başkanı Ali Çubukcu ile Balık Lokantası Mutfak Şefi Ramazan Songürtekin eğitmen olarak yer aldı.

Uygulamalı eğitim kapsamında eğitmenler tarafından; deniz ürünleri mutfağında hijyen, sürdürülebilir avcılık, balık ve deniz ürünlerinin seçimi ve temizliği, doğru pişirme teknikleri ile lezzet dengesi gibi konularda önemli bilgiler paylaşıldı. Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama mutfağında pratiğe dökme fırsatı bulduğu etkinlik teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

0
be_endim
Beğendim
0
hi_bir_ey_diyemiyorum
Hiçbirşey diyemiyorum
0
d_nd_r_c_
Düşündürücü
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
nutkum_tutuldu
Nutkum tutuldu
Düzce Üniversitesi’nde Mutfak Uygulamaları Atölyesi: Balık ve Deniz Ürünleri Temalı Etkinlik Gerçekleşti
+ -
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.