Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Düzce Beledi̇yesi̇nden 4 Yıldızlı Yatırım

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, denize sıfır konumdaki Akçakoca Vilayetler Evi Oteli’nin standartlarını yükselterek 4 yıldızlı otel mertebesine getirmek için çalıştıklarını ve bu yaz oteli hizmete açmak istediklerini söyledi.

Başkan Faruk Özlü’nün girişimleri ile Düzce Belediyesi Turizm İşletmeleri’ne (Beltur) devri sağlanan Akçakoca Vilayetler Evi Oteli’nde tadilat çalışmaları devam ediyor. Akçakoca’nın Kalkın Köyü’nde denize sıfır konumda bulunan oteli ziyaret eden Başkan Özlü, çalışmaların son durumunu inceledi. Başkan Yardımcısı Barış Bayrak ve Beltur Genel Müdürü Levent Sivrikaya’nın da eşlik ettiği ziyaretinde tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Özlü, yapılan ve yapılması planlanan işlerle ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Özlü, incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada, daha önce Vilayetler Evi tarafından işletilen otelin standartlarının yükseltilmesi ve 4 yıldızlı otel mertebesine getirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Bunun için tadilat projesini hazırlayarak inşaata başladıklarını kaydeden Özlü, “İnşaatımız devam ediyor. İnşallah bu yaz sezonuna yetiştirmeye çalışacağız. Yaklaşık 55 odalı bir otel, denize sıfır. Çok güzel bir konumu var. Akçakoca’da bütün Düzcelilerin, Türkiye’deki herkesin hizmetinde olacak güzel bir otel inşa ediyoruz. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.