Batı Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Derste Öğrendi̇kleri̇ Prati̇kte Gördüler

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Çağrı Merkezi Hizmetleri öğrencileri derslerde edindiği bilgiyi pratikte görme fırsatını buldular.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Dr. Özge Akşehirli, Dr. Öğretim Üyesi Ömer Faruk Özgür ve Öğretim Görevlisi Dr. Erdem Akdemir rehberliğinde gerçekleştirilen gezi; öğrencilere kamu sektörüne atandıkları takdirde çalışabilecekleri ortamı görme ve işleyiş hakkında bilgi sahibi olma imkanı sağladı.

112 Acil Çağrı Merkezi’nin işleyişi ve kurum hakkında genel bilgileri içeren sunumun ardından; şu anda kurumda çalışan ve Çağrı Hizmetleri bölümü mezunu bir öğrenci deneyimlerini aktardı. Sonrasında öğrenciler ile çağrı karşılama canlandırmaları yapılarak pratikte karşılaşılabilecek örnek olaylar değerlendirildi ve öğrencilerin soruları personeller tarafından cevaplandı.

Bilgilendirici ve eğlenceli geçen sunumun ardından, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni gezerek çalışma ortamını görme fırsatı bulan öğrencilere, kurumda çalışan personellere yönelik imkanlardan da bahsedildi. Özellikle, 112’ye gelen çağrıların karşılandığı ve yönlendirmelerin yapıldığı çağrı merkezi bölümünü ziyaret edilmesi öğrencilerin, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı ile ilgili motivasyonlarının artmasına katkı sağladı.