Karadeniz Haberleri

Batı Karadeniz`den Günlük Haberler

Düzce

Düzcede 7 Eki̇mde Başlıyor

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi yoğun yaz döneminin ardından 2024-2025 eğitim öğretim yılı ilk dönem kayıtlarını almaya başladı. 5 yaştan 14 yaşa kadar farklı 20 branşta düzenlenecek eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü başlayacak.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çocuk Üniversitesi yeni dönem kayıtlarını almaya başladı. 2024-2025 eğitim öğretim dönemi ilk yarısı için oluşturulan eğitimler 7 Ekim 2024 Pazartesi günü ders başı yapacak. Cumhuriyet Mahallesi 1933. Sokak No:17 adresinde faaliyetlerini sürdüren Çocuk Üniversitesi’nde 7-14 ve 5-6 yaş aralığında çocukların kabul edileceği, öğrencilerin ilgi ve becerilerine yönelik olarak 20 farklı branş belirlendi.

7-14 yaş aralığındaki çocuklar için; Bilişim ve Teknoloji, Zeka Oyunları, İngilizce, Fransızca, Dini Değerler, Mutfak Atölyesi, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi, Fiziksel Gelişim, Pastacılık Akademisi branşları açılırken 5-6 yaş aralığındaki çocuklar için ise; Anaokulu, Zeka Oyunları, İngilizce, Dini Değerler, Minik Şefler Mutfağı, Doğa Bilimleri, Görsel Sanatlar, Tasarım Atölyesi ve Fiziksel Gelişim (Jimnastik) sınıfları oluşturuldu.